Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Leopard 1 A5 fra Pansermuseet i Oksbøl

Kompagni-weekend til Nymindegablejren og Pansermuseet i Oksbøl fredag den 5. til søndag den 7. maj 2017.

Stabskompagniet tilbyder alle medlemmer, at komme en tur ud til det Vestjyske og nyde samværet med andre i kompagniet samtidig med, at vi får lidt fagligt, lidt udfordring og så noget historisk.

06-04-2017
Kære hjemmeværnssoldater i Stabskompagni Midt- og Vestjylland. Vi har hermed den store fornøjelse, at indbyde alle i kompagniet, det være sig aktiv eller i reserven, at komme en lille tur hjemmefra de vante omgivelser og mødes til lidt fælles hygge i to dage på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab.

Fredag den 5. Maj mødes vi ved kompagnilokalet på Roslev Huse, Skyttevej 13 i Skive klokken 17, hvor vi har fået en 50 personers bus med chauffør stillet til rådighed, som kører os alle sammen ned til Hjemmeværnsskolen med en forventet ankomst senest klokken 19.

Der vil være mulighed for opsamling enkelte steder undervejs – skriv til sthvkmvj-nk@hjv.dk, hvis du har brug for dette.

Efter ankomst er der indkvartering i bygning 35 under hotel lignende forhold og det er i denne bygning vi skal være det meste af weekenden, på nær når vi skal over i cafeteriet for at spise.

Der bliver sørget for forplejning undervejs i bussen til Nymindegab og under hele opholdet på skolen er vi under fuld forplejning af cafeteriet.

Fredag aften og noget af lørdag formiddag skal vi arbejde med kompagniets direktiv og nogle af de blivende bestemmelser vi har i kompagniet.

Hjemmeværnsskolen i Nymindegab er oprindeligt en kaserne som tyskerne byggede under 2. verdenskrig og der er endnu nogle bunkers inden for skolens område. Et af dem er lavet om til museum og her er der lavet en ny udstilling fra tiden dengang. Samtidig med at vi trænger til lidt frisk Vesterhavsluft på en lille gåtur, besøger vi museet.

Lørdag eftermiddag får Karsten Sakariassen ordet – her er programmet stadig lidt hemmeligt, men vi ved at Karsten vil udfordre os på den gode måde.

Aftenen svinder hurtigt i godt selskab, og her er der lidt underholdning på programmet.

Søndag formiddag tager vi med bus til Oksbøl for og få en guidet rundvisning på Pansermuseet, hvor de har et hav af danske og udenlandske panserkøretøjer og andre køretøjer.

Prisen for alt dette er ganske gratis og HDMVJ sponsorerer indgangsbilletten til Pansermuseet.

Vi håber at se så mange som muligt i denne weekend, så tilmeld dig på hjv.dk. Sidste frist for tilmelding er 16/4-2017, hvilket er af hensyn til antal munde der skal mættes.

Fakta

Pansermuseet er Danmarks største samling af militære panserkøretøjer og andre effekter, der har forbindelse til panservåbnets udvikling i det danske forsvar. Udover kampvogne indeholder museet også diverse historiske våben og uniformer.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring