Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Fanen føres ind

Nytårsparole 2019

Ved Stabskompagni Midt- og Vestjylland nytårsparole gav næstkommanderendes tale til kvinderne  smil på læberne.

29-01-2019

​Stabskompagni Midt- og Vestjylland har afholdt sin traditionsrige nytårsparole med deltagelse af MF Karina Due samt distriktschef oberstløjtnant Per Nikolajsen. Karina Due overbragte sin ubetingede ros og anerkendelse for det frivillige arbejde der ydes i kompagniet, til støtte for forsvaret, politiet og samfundet. Hun kaldte Hjemmeværnet for de usynlige helte og fortalte at hjemmeværnets medlemmer har hendes største respekt, fordi Vi stiller altid op.

 

MF Karina Due                                    Per Nikolajsen  

Distriktschefen Per Nikolajsen og kompagnichefen Birgitte Kjærhede kom begge inde på de knap 19000 timer som kompagniet havde støttet med i 2018. Per Nikolajsen sluttede sin tale med at overrække Hjemmeværnets Anciennitetstegn for 25 års tro tjeneste til kompagnichef Birgitte Kjærhede. Derefter udnævnte han kompagniets næstkommanderende Poul Steen Hansen til premiere løjtnant. 

   Modtageren af 10 års tegn                                 Modtagerne af 25 års  Anciennitetstegn

 

Modtageren af 40 års Anciennitetstegn                    Modtagerne af 50 års Anciennitetstegn

Derefter var der uddeling af årstegn, duelighedsmærker samt pokaler. Årets Hjemmeværnsmand var blevet ændret så der nu var to, en til menig samt specialister og en til befalingsmænd og officerer. Årets mening var Børge P. Madsen. Årets befalingsmand/officer var Birgitte Kjærhede. Aftenen sluttede med socialt samvær.

 

Årets skytte samt årets mening                             NK holder tale for kvinderne

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring