Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

ARC Patriot har forladt Aarhus Havn

Transportskibet ARK Patriot som i det sidste stykke tid har lagt til ved kajen ved den store APM Containerterminal på Aarhus Havn, har i dag forladt Aarhus Havn og sat kursen mod dens næste mål.

20-08-2023

​​​​Transportskibet ARK Patriot som i det sidste stykke tid har lagt til ved kajen ved den store APM Containerterminal på Aarhus Havn, har i dag forladt Aarhus Havn og sat kursen mod dens næste mål.

Dermed går opgaven over i den næste fase, hvor køretøjer og udstyr skal transporteres videre til bestemmelsesmålet i Polen. Det kommer til at forgår på både vej og jernbane, og kommer til at tage en rum tid før det sidste køretøj har forladt Aarhus Havn og man kan begynde at forberede det næste skibs ankomst.

For Hjemmeværnsdistrikt Østjylland ændrer det ikke rigtig noget, vores opgave med at passe på de amerikanske soldater, deres køretøjer og udstyr, og at sikre området så de kan arbejde i fred den forsætter.

Men nu er alle køretøjer og øvrigt udstyr flyttet ind på pladsen, hvor det fylder rigtig meget, opgaven er stor, men heldigvis foregår samarbejdet mellem de forskellige partnere både militær og private rigtigt godt, man mærker hurtigt at alle kender deres opgaver og at det ikke er første gang man har det samarbejde.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring