Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HDEJY soldater er vel hjemme igen efter Øvelse Spring Storm i Estland

I perioden 17-23 maj deltog PTRDEL/PTRUDDHVK, HVKHST og HVKDJL i øvelse Spring Storm i Estland.

24-05-2023

I perioden 17-23 maj deltog PTRDEL/PTRUDDHVK, HVKHST og HVKDJL i øvelse Spring Storm i Estland. 

Alle enheder blev underlagt det Estiske Hjemmeværn. Vores bevogtningsenheder tilgik et kompagni, som havde til opgave at bevogte en større flyvestation. PTRDEL tilgik den nordlige region, som anvendte enheden til opgaver i overensstemmelse med deres kompetencer. 

Det stod ret hurtigt klart at samarbejde og nysgerrighed er alfa og omega, når man skal løse opgaver i international regi, og dette kombineret med et godt humør og høj faglighed, så gjorde HDEJY´s soldater (samt tilgået soldater fra andre distrikter) igen en flot og bemærkelsesværdig indsats, som høstede stor anerkendelse fra både foresatte i det Estiske Hjemmeværn og fra Chefen på Flyvestationen.

CH HDEJY OL Christina Pozjezny var på besøg under øvelsen og udtaler efterfølgende: Tak til alle jer som deltog i øvelsen og bidrog til, at det blev en god og udbytterig øvelse, samt for at repræsentere det danske Hjemmeværn på fornemste vis. 
Tak!



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring