Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland på besøg hos Jydske Dragonregiment​

I går var Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland på besøg hos Jydske Dragonregiment

I går var Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland sammen med Flyvehjemmeværnet og Hjemmeværnsskolen på besøg hos soldaterne hos Jydske Dragonregiment i Holstebro

13-10-2023

I går var Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland sammen med Flyvehjemmeværnet og Hjemmeværnsskolen på besøg hos soldaterne hos Jydske Dragonregiment i Holstebro, det var vi for at vise dem hvad Hjemmeværnet kan tilbyde dem efter endt værnepligt.

Besøget var mildt sagt, en stor succes. Vi havde ved dette besøg rullet den store pakke ud, og over 50 soldater fra de tre Hjemmeværnsenheder var klar med viden og til at fremvise udstyr og køretøjer, så soldaterne kunne få et bredt kendskab til Hjemmeværnets mange muligheder. Og det tog soldaterne fra Jydske Dragonregiment rigtig godt imod.

Der var brede smil, glæde og nysgerrighed overalt man møde soldaterne og ingen spørgsmål var for store eller små, Hjemmeværnet stillede netop op for at give nyttig viden, så soldaterne efter endt værnepligt kan tage stilling til om de også vil forsætte over i Hjemmeværnet, som så mange andre værnepligtige har gjort før dem. Hjemmeværnet oplever en stigende interesse fra tidligere soldater.

Ved en enkelt soldat var lysten dog så stor at han ved besøget udfyldte et skema, vedkommende vil blive kontaktet for en samtale med en Hjemmeværnsenhed i hans nærområde.

Hjemmeværnsdistrikt Østjylland fremviste en bred palette, der var både Politihjemmeværnskompagni, Infanterihjemmeværnskompagni, Bevogtningshjemmeværnskompagni, Motoriseret Overvågnings deling, Hundetjenesten, vores Historiske specialister og Patruljekompagni tilstede, og vi havde godt selskab af Flyverhjemmeværnet og Hjemmeværnsskolen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring