Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Losning af ARK Patriot iværksat

Torsdag formiddag begyndte det amerikanske militær hente køretøjerne ud af det enorme lastrum på det store skib ARK Patriot, det forsætter helt til det er tømt for indhold, så s...

17-08-2023

Torsdag formiddag begyndte det amerikanske militær hente køretøjerne ud af det enorme lastrum på det store skib ARK Patriot, det forsætter helt til det er tømt for indhold, så soldaterne i stedet kan rette fokus mod at få de mange køretøjer og container med udstyr ud af landet.

Losningen af skibet løber over flere dage og imens sørger soldaterne fra Hjemmeværnsdistrikt Østjylland for sikkerheden under hele operationen, så vores amerikanske allieret kan arbejde i tryghed.

Fra middagstid og et par timer frem har der været adgang for pressen, som har fortaget flere interviews med nøglepersonel, så følg med i medierne i eftermiddag og igennem aftenen, der kommer nyt om Operation Cayenne som den er blevet døbt. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring