Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Major Michael Dahl Nielsen tiltrådt som stabschef

Pr. 1. marts er major Michael Dahl Nielsen tiltrådt som stabschef ved Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland.

04-03-2024


Michael har en stor erfaring og en karriere både internationalt med i alt 4 års udsendelser til hhv. Bosnien, Kosovo, Irak og Afghanistan og nationalt hvor han senest har bestridt en stilling som leder af Joint Operations Centre (JOC) i Karup.

Michaels interesse og fascination for Hjemmeværnet er primært opstået i forbindelse med stillingen i JOC, hvor han bl.a. har været involveret i Hjemmeværnets opgaveløsning i forbindelse med Host Nation Support.

Privat er Michael bosat i Vejle sammen med sin hustru Gitte og den sidste hjemmeboende af 3 børn. I sin fritid har han i mange år været leder i KFUM-spejderbevægelsen, ligesom han er meget passioneret omkring crossfit, som han gerne træner hver dag (hvis muligt).

Michael ser frem til samarbejdet med hjemmeværnssoldaterne. Han mener, at Hjemmeværnet er en vigtig ressource for Forsvaret, og han ønsker at skabe et godt samarbejde og bidrage til udvikling af soldaternes kompetencer og muligheder...

Vi byder Michael velkommen som stabschef og glæder os til at arbejde sammen med ham!

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring