Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Rekrutteringsspecialist til Patruljekompagni Østjylland

Er du god til at motivere andre og til at bruge moderne medier til at sprede dit budskab?

Vil du gerne tage ansvar og være med til at drive rekrutteringen i en aktiv og effektiv militær enhed?

08-06-2023
​Er du god til at motivere andre og til at bruge moderne medier til at sprede dit budskab?

Vil du gerne tage ansvar og være med til at drive rekrutteringen i en aktiv og effektiv militær enhed?

ENHEDEN:

Patruljeuddannelseskompagni Østjylland (PTRUDDHVK) er en nyoprettet struktur med tæt fokus på efterretningsindhentning for udvalgte samarbejdspartnere i Forsvaret samt internt i Hjemmeværnet. Vi har 2 patruljedelinger samt en stab, og arbejder tæt sammen med landets andre patruljer om både uddannelse, træning og indsættelser. Vores enhed er under opbygning og vi søger derfor en kollega til rekrutteringsrollen snarest.

FUNKTIONEN:

Rekrutteringsspecialisten (REKSPEC) har, som del af et team på 2 specialister, ansvaret for rekrutteringen af både nøglepersonel til stabsstrukturen og specialister til Patruljedelingerne (PTRDEL). Du vil få ansvaret for rekrutterings- fastholdelses- og mediestrategi samt for det materiale der bruges i rekrutteringsprocessen. Hermed bliver du også bindeled mellem ledelsen og PTRDEL mhp. at sikre en effektiv og professionel rekrutteringsproces. Da enheden er under opbygning, er der en unik mulighed for at få indflydelse på både personel og organisation i Kompagnistrukturen. Vi lægger særlig vægt på at rollen skal fyldes ud af en der er selvkørende nok at føre opgaverne ud i livet fra A-Z (selvfølgelig efter oplæring).

PERSONEN:

Optimalt søger vi en Rekrutteringsspecialist som selv har erfaring som soldat, og som har ideer til hvordan vi bedst tiltrækker målgruppen. Det er dog også en mulighed, at du skal vokse ind i stillingen via uddannelse og sparring med enhedens nøglepersonel. Det vigtigste er, at du har personligheden til at holde dine aftaler og er stabil nok til at løfte din del af den måske vigtigste opgave i enheden. Du arbejder struktureret og målrettet mod fuldførelsen af de rekrutteringsopgaver der besluttes, og du er i stand til at holde styr på mange interessenter. Det er et krav, at du er medlem af Hjemmeværnet, samt at du kan sikkerhedsgodkendes til "Hemmeligt". Det vil være en fordel, hvis du i fm. tjenesten har lyst til at snuse til Patruljeuddannelsen, men det er ikke et krav. Det er ikke et krav at du bor i Aarhus, men du skal kunne deltage i regelmæssig mødeaktivitet på vores lokalitet i Brabrand samt til forskellige hvervearrangementer.

ENHEDEN TILBYDER:

Vil tilbyder dig en spændende og alsidig funktion med ansvaret for opgaver af højeste prioritet i en af Hjemmeværnets bedste enheder. Du får mulighed for selv at påvirke ansvarsområder og opgaver efter lyst og evne. Enheden byder på et stærkt kammeratskab og en fritidsaktivitet der giver både mening og relevant erfaring. Funktionen er normeret som en Specialiststilling, men der er mulighed for at opgradere stillingen til en oversergentstilling, såfremt dette ønskes og forudsætningsgivende uddannelse er på plads.

ANSØGNING:

Vi søger en rekrutteringsspecialist hurtigst muligt, og afholder derfor dialog løbende. Kontakt derfor Kompagnichefen Lars Holmer på ptruddhvk-kc@hjv.dk eller 40594613 snarest, hvis funktionen lyder som noget for dig.

​ 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring