Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Ikke kun hjemmeværnssoldater fra politikompagnierne var indsat. Soldater fra flere kompagnier bidrog med soldater (foto: HDNJY)

Tak fra Nordjyllands Politi

Politiinspektør Ole Kristensen har idag sendt hans tak for støtten det seneste døgn.

26-04-2019

​Hjemmeværnssoldater fra flere af distriktets kompagnier har det seneste døgn støtte Nordjyllands Politi.

Det har tidligere idag fået politiinspektør Ole Kristensen til at skrive til chefen for Hjemmeværnsdistikt Nordjylland, oberstløjtnant Jan Johansen.

Han skriver:

Kære Jan

Foranlediget af det seneste døgns hændelser, hvor der er blevet trukket store veksler på vores ressourcer, vil jeg gerne på Nordjyllands Politis vegne rette en stor tak for den støtte og assistance, vi har fået fra Hjemmeværnet.

Som altid er vores anmodning om assistance blevet modtaget meget professionelt og med en imødekommenhed, som er helt fantastisk.

Dit personale mødte igen, som altid, op med et stort engagement og en særdeles positiv og professionel tilgang til opgaven, en opgave, som hvis vi ikke kunne få jeres assistance, ville have krævet et meget betydeligt træk på egne ressourcer.

Disse ressourcer kan vi nu med stor fordel bruge til andre opgaver.

Jeg vil gerne, hvis du vil viderebringe vores tak og anerkendelse til alle dine medarbejde.

Rigtig god weekend, og endnu en gang, tak for hjælpen.

Med venlig hilsen

Ole Kristensen
Politiinspektør MPG

Takken er hermed viderebragt. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring