Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny kompagnichef i politikompagni Vejle

Det var ikke kun forhøjet vandstand der startede onsdag den 04. januar 2017.

05-01-2017
Af Allan From, informationsofficer, kaptajn. Foto Mich Michael Klausen.

En ulykke kommer sjældent alene, plejer man at sige, men i dette tilfælde ville det slet, slet ikke passe.

Ca. 40 forventningsfulde mennesker var mødt op på Vejle politgård, heriblandt Vejle by's borgmester Arne Sigtenbjerggaard og chef for planenheden ved Sydøstjyllands politi politikommisær Lars Ozol.

Årsagen til den forhøjede vandstand, var noget med flere måneder med vind fra vest, et lavtryk og så det at vinden pludselig vendte.

Grunden til det store fremmøde var, primært at politikompagni Vejle denne aften gennemførte sin årlige nytårsparole, men også, at politiassistent Mikale Gadebjerg takkede af som kompagnichef, og Frits Nissen overtog funktionen.

Så politihjemmeværnskompagni Vejle, har fået ny chef.

Frits Nissen er en "gammel kending", Frits har været medlem af Hjemmeværnet i mange år, og er således et kendt ansigt både i kompagniet, og på politigården i Vejle.

På billedet, der viser Arne Sigtenberggaard, Frits Nissen, Lars Ozol og Uffe Christensen er Frits netop "officielt" blevet udnævnt til kompagnichef for politikompagni Vejle.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring