Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Der blev demonstreret hvordan man behandler, opstiller og nedbryder udstillingsmateriel, så det ikke går i stykker

ROF - KOF seminar 02-03 september 2016

Rekrutterings- og kontaktofficererne (ROF og KOF) havde et godt seminar 02-03 september 2016

05-09-2016
Af Allan From, informationsofficer, kaptajn

Det var gode emner, der var på programmet, ROF og KOF havde selv valgt dem.

Som en god indledning var chefen for distriktet, major Thomas Pedersen dukket op og havde en bøn til deltagerne "Bliv ved som i gør nu, for I gør det rigtig godt". Thomas fortsatte "Jeg vil motivere mine kompagnichefer for, at de skal tage en god snak med jer om hvordan, han ønsker hvervning og fastholdelse gennemført i 2017, så har I nemlig noget lettere ved at lave de rette aktiviteter, der giver det ønskede resultat, for det er jer, der kan planlægge, tilrette og gennemføre, men det er kompagnichefen der skal give jer direktivet for det".


Under demonstrationen skulle der arbejdes, og herunder har en af deltagerne "lynskudt" et billede hvor informationsofficeren OGSÅ arbejder :-)


Der blev vendt mange gode emner, og lørdagen sluttede med et rigtig spændende og udbytterigt foredrag omkring anvendelsen af Facebook.

Søren Borgstrøm, super proffesionel nørd (som han selv kaldte sig) levede fuldt ud op til sin præsentation, og til de forventninger deltagerne havde til ham.

Det er nok ikke sidste gang, vi ser noget til Søren, for der er mange andre i distriktet der kan have glæde af det find foredrag.
Tænk dig, "Hvad Facebook ikke ved om dig er ikke værd at vide, jeg tror somme tider, den ved om mig end jeg selv gør." Et af de mange udsagn fra Søren.

Glæd jer, han kommer igen.


Og allerede nu, kan I glæde jer til et andet kursus i Facebook.
 
Mich Michael Klausen (tidligere kompagnichef i politikompagni Vejle) gennemfører et Facebook kursus for administratorer og redaktører tirsdag den 27 september Kl. 1900 - ca. 2100.

i HDSEJ lokaler, mødelokalet ved depotet.

Aktiviteten er oprettet på HJV.DK under HDSEJ, hvor der også er anført hvilke optagelseskrav der er, og hvad du skal medbringe.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring