Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

2015/2015_04_20 APR Sminkør for politiet
​Der hygges i solen medens sminkør Ida Nilsson "lige gør det sidste".

Sminkør for politiet - Informationsofficer kaptajn Allan From

2 hjemmeværnssoldater brugte en hverdag på at sminke figuranter til politiuddannelse.

20-04-2015
Mandag den 20 april vil være en dag 25 unge mennesker fra en efterskole sent vil glemme.

De fik lov til at prøve lidt af hvert, og det var ikke småting de kom ud for, og det så ganske livagtigt ud. Flere gange skulle man faktisk kigge rigtig godt efter for at se at det "kun" var en sminket skade.

Men selv den bedste sminkør kan ikke klare opgaven alene. Skal momentet virke troværdigt er det vigtigt at figuranten "spiller" med, så en stor del af en smikørs opgave er - foruden at kunne sminke så det ligner - også at kunne forklare "offeret" hvordan en reel skade vil virke på et menneske så figuranten agerer korrekt, ud fra den skade han er blevet sminket med.

Og lad det være sagt med det samme:
Det var gode figuranter der var med denne gang, hvis selve sminkningen så livagtig ud, var det ligefør hårene rejste sig på ryggen når figuranterne gjorde deres bedste for at agere reelt såretede.

Flot skuespil, som gjorde opgaveløsningen meget realistisk for de politibetjente der var på kursus.

Her vises et "udgangshul" hvor projektilet har splintret knoglen så noget af det stikker ud, blodet siler langsomt ud af skudsåret.

En god dag, hvor de to hjemmeværnssoldater Ida Nielsson og Bo Nielsen støttede en af vore største samarbejdspartnere med det der var behov for.


Det er ikke småting der skal til når der skal udføres professionelt minkearbejde.



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring