Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Støtte ved Airshow på Stauning Lufthavn

I forbindelse med Airshow på Stauning Lufthavn støttede eskadrillen med Flightline security, afspærring og adgangskontrol mm.

11-08-2015
Igen i år var eskadrillen blevet anmodet om at støtte ved det årlige airshow på Stauning lufthavn jf. samarbejdstalen som er blevet lavet mellem lufthavnen og FHV. I år var det dog ikke KZ veteranflyklubben som stod for airshowet, men i stedet lufthavnen da de ønskede at fejre lufthavnens 50 år’s fødselsdag med et stort airshow.
airshow1.jpg
30 m/k fra Flyverhjemmeværnet deltog med støtte til afspærring af flyfelt, flightline security, adgangskontrol og parkeringsanvisning mm.
 
I år havde vi igen bygget vores KSN op som en del af informationsstanden så de besøgende kunne se hvordan vi arbejder. Vi havde også den ny bevogtnigscontainer i brug samt en god del af det materiel der findes i den.
airshow2.jpg
Meget af bevogtningscontainerens udstyr kom i anvendelse under  airshowet.
De nye cykler fungerer  fantastisk når man hurtigst skal rundt på et stort område hvor der er meget gående publikum
 
 

At holde gæster og piloter på sikker afstand af startende fly er en af vores vigtigste opgaver under et airshow Det er samtidig en enestående mulighed for at se nogle af de flotte fly som denne Supermarine Spitfire helt tæt på.
 
airshow5.jpg


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring