Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flotte resultater ved Distriktsskydning

Skytter fra HVE272 opnåede flotte resultater ved årets distriktsskydning i Jægerspris

02-10-2015

Fredag aften d. 2 oktober tog Peter Høj Toft, Allan Pedersen, John Svendsen og Per Iversen afsted til Distriktsskydning i Jægerspris. Vi ankom sidst på aftenen og blev indkvarteret på 12 mandsstuer sammen med et par stykker fra HVE 228.
 
Lørdag morgen gik skydningerne i gang, vi skulle gennemføre 8 baner hvori der indgik Feltskyttemærkeskydning og mærkeskydning, herudover var der baner med forskellig sværhedsgrad Stående og liggende, knælende og fra skyttehul. Det var gode og spændende skydninger og lige som det gik rigtig godt med at ramme målene så kunne man pludselig ikke få ram på banditterne (skiverne) som stod placeret helt ud til 480 m.
 
 
Vi havde ikke sat næsen op efter at vinde og var egentlig glade for bare at være med, men da Allan løb med 2.pladsen på GV M/95 med åbent sigte, blev det pludseligt spændende i hold konkurrencen, hvor den samlede pointsum fra Eskadrillernes 3 bedste skytter var gældende. Her blev det også til en 2. plads til eskadrillen. (så det var jo slet ikke så ringe endda) Næste år må vi så lige have lidt flere med, til at forsvare placeringen.
 
distriktsskydning1.jpg


 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring