Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Delingsuddannelse i taktik

Eskadrillens seneste 2 delingsuddannelser har stået på taktik på gruppe niveau. Første gang teori på FSN Karup og siden i praksis i området ved Ørnhøj

22-05-2015

​HVE 272 Vestjylland mødte op til Delingsuddannelse d. 8 april på FSN Karup.

Aftenes undervisning stod P. Bonde for. Det var både spændende og lærerigt at få formationerne gennemgået af en som har afprøvet dem på skarpe opgaver.D. 19 maj var eskadrillen igen samlet omkring taktik. Denne gang skulle noget af det vi lærte lærte i Karup afprøves i praksis.

Alle møde ind på domicilet i Ørnhøj til befaling hvorefter vi forskød uden af byen i køretøjer til et punkt på kort, hvor vi alle afsad og fulgte nærmere udstukket rute til fods. Under vejs blev forskellige formationer indøvet.

Den var en god med lærerig træning for de fremmødte hvor vi byggede videre på noget som den foregående delingsuddannelse havde lagt op til.

Ved samme lejlighed prøve vores nye medlem Wahib også at fungere som gruppefører, hvilket lykkedes ganske godt.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring