Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Oktober nyt


50-års tegn, våbeneftersyn og Corona

20-10-2020

Af rekrutteringsspecialist Kirsten Jul

Under hensyntagen til Corona-situationen i Danmark skrider arbejdet frem hos Eskadrille 275 Djursland, dog i et noget mere adstadigt tempo end førhen. I skrivende stund gennemføres våbeneftersyn, behørigt med maskeklædt personel.

Eskadrille 275 Djursland er i den heldige situation at have hele to 50-års tegn modtagere i år. Desværre blev det fine 4. maj arrangement med reception for tegnmodtagere og eskadrillechefer udskudt på ubestemt tid, da Corona-situationen i Danmark var på sit højeste i foråret. Nu ser det ud til at lykkes at højtideligholde disse tegnmodtagere ultimo november måned. Om alt går vel er invitationerne i skrivende stund på vej ud. Til lykke fra HVE 275 Djursland til vores to 50-års tegnmodtagere.

Ligeledes oprettes førstehjælpskursus i lokalt uddannelsescenter ultimo november. Der er begrænset adgang, men flere medlemmer har ønsket netop i disse tider at afholde kurset lokalt, hvorfor tilgangen også har været stor straks efter oprettelsen af kurset.

Der er stadig tilgang til eskadrillen i samme tempo som hidtil. Hele Flyverhjemmeværnet og Hjemmeværnet i det hele taget har nydt større interesse i år, måske netop grundet Corona. Dog har flere hvervearrangementer været aflyst og eskadrillen henvender sig i større grad til offentligheden på hjemmeside og andre elektroniske medier.

 

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring