Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julehilsen 2018

Glædelig jul og godt nytår til alle medlemmer af kompagniet!
Tak for et hektisk 2018 med mange opgaver som alle er løst perfekt! I er for seje!

23-12-2018

​​

​​​​​

Kære kompagni

Tak for jeres store indsats i 2018 - både jer der har været her længe og jer der er hoppet ned i et hektisk år med mange opgaver.

I er for seje! I har været med til at sikre nogle gode aktiviteter for distrikt og andre kompagnier, har sikret uddannelse af jer selv og andre og har løst opgaver med meget kort varsel. Der er stor ros fra både mig og NK samt hele distriktet. 
Jeg har netop haft tlf.samtale med CH/HDEJY som endnu engang roser kompagniet og vores måde at løse opgaver på og at stille op når det gælder. "Det kunne mange lære noget af." siger han!

 

Jeg håber, at I vil bruge juletiden til at slappe af, nyde roen med familie og venner og måske lade op til 2019. Det vil jeg hvertfald prøve 

2019 er fra vores og distriktets side planlagt til at Aros skal have fokus på sig selv og vores interne opgaver såsom funktionsuddannelse, øvelser og aktiviteter. Selvom planen jo altid kun holder indtil første møde med fjenden, så vil 2019 have fokus på opbygning og intern uddannelse.

Nedenfor er julehilsen fra distriktschefen, som I selvfølgelig også skal have.

 

Endnu en gang en stor tak for indsatsen og til Jeres familier og kærester. Tak for lån af Jeres Hjemmeværnssoldat.
I og Jeres familier ønskes alle en glædelig Jul og et godt Nytår.

 

Lotte Klærke
Kompagnichef til Østjyllands bedste kompagni

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring