Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnet i Odder søger soldater

​Hjemmeværnskompagni Odder er stadigvæk et ungt kompagni og til det søger vi flere soldater til vores delinger.

07-10-2020

​​​​​​Hjemmeværnskompagni Odder er stadigvæk et ungt kompagni og til det søger vi flere soldater til vores delinger.

Der er både plads i vores nyoprettet infanterideling, men også i de to bevogtningsdelinger og i vores kommandodeling er der plads til dig, så der er noget for alle der ønsker at yde en indsats for Forsvaret og samfundet.

Til vores infanterideling søges gruppefører og soldater i alle stillinger. Gruppeføreren kan både være fulduddannet fører eller en dygtig menig med lyst og vilje til at udvikle sig i stillingen.

Til vores bevogtningsdelinger søges soldater i de fleste stillinger, også menige der på sigt ønsker at prøve kræfter med gruppeførerposten. Der er ledige stillinger såvel hos vores ildsprudende bevogtningsdeling og i vores bevogtningsdeling med de lidt ældre, men meget rutineret soldater.

Og til vores kommandodeling søges signalfolk og stabshjælpere. Mens der til vores logistikgruppe søges sanitetsmand, kører og hjælpere. At være i kommandodelingen behøver ikke at betyde at livet i det grønne er slut, vi deltager også i uddannelsen hos vores andre delinger og på øvelser sammen med dem, såfremt man har tid og lyst til det.

Hvem er vi så?

Hjemmeværnet i Odder er det tidligere Hjemmeværnskompagni Aarhus Syd, som er flyttet til Odder for bedre at kunne dække den sydlige flanke af ansvarsområdet hos Hjemmeværnsdistrikt Østjylland. Vi er et kompagni med en åben og hyggelig omgangstone, vi kommer hinanden ved og er gode til at tage imod de nye folk og få dem til at føle sig velkommen meget hurtigt. Vi er et sted mellem 30 og 35 aktive soldater og lidt mere i den mindre aktive del af kompagniet. Vi er som resten af samfundet omkring os, livet bevæger sig og derfor er der tider i livet hvor man ikke har så meget tid til Hjemmeværnet og man vælger at træde lidt tilbage, men vejen tilbage til den mere aktive struktur kan være kort, såfremt man ønsker det.

Vores kompagnichef er Kaptajn Henrik B. Andersen som har en bred vifte af uddannelse i Hjemmeværnet og det øvrige Forsvaret bag sig, ved sin side har han en velfungerende gruppe af engageret førere og specialister som i samarbejde støtter kompagniet i uddannelse, logistik og administration.

Hvem er du?

Om du er ung eller har lidt år på bagen, om du er tidligere soldat, nuværende medlem af Hjemmeværnet, eller du blot kan godt tænke dig at blive medlem, det er ikke det vigtigste, det er derimod om du har lyst til og mod på at gøre en indsats sammen med de andre soldater i kompagniet. Sammen skal vi udvikle os.

Kunne du også godt tænke dig at være en del af Hjemmeværnet i Odder, så kontakt os endelig, både for en samtale, eller hvis du blot ønsker mere information.

Kontakt til Hjemmeværnet i Odder:

Kompagnichef
Henrik Borch Andersen
Mail: hvkodr-kc@hjv.dk
Telefon: 2487 3833

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring