Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsskolens instruktørkursus på engelsk

Hjemmeværnsskolen afholder i perioden 07 – 12 JUN 2015 et Instruktørkursus hvor hovedsproget er engelsk.

21-04-2015

​Formålet med at afholde netop dette kursus på engelsk er et stadig stigende behov i Hjemmeværnet, for instruktører der er fortrolig med undervisning på dette sprog, til de opgaver som Hjemmeværnet løser udenfor Danmark.

Samtidig er der i 2013 startet et samarbejde med US National Guard, hvor der sker en udveksling af kursister på bl.a. Instruktørkurset. Dette er således også en oplagt mulighed for at knytte faglige og venskabelige bånd mellem vores kursister.

Kurset foregår på engelsk som det primære talte sprog, men de tilknyttede lærere er danske. Derfor vil det være muligt at tale dansk med lærerne, men vi anbefaler at man springer ud i det og taler engelsk fra starten. Det er vores erfaring at man hurtigt kommer ind i de nye termer og at det på ingen måde er en hindring at der tales og undervises på engelsk.
Vi er alle i samme ’båd’, og vores erfaring er, at vi får en fantastisk læringsrig uge, og vi håber at få rigtig mange danske kursister med sammen med US National Guard.
Hvis der er spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte kursusansvarlig Finn Thomsen på 2524 8981.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring