Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ophold på flyvestation og lufthavn, uddannelse

Solen stod allerede højt på himlen, da de første kursister ankom til den gamle distriktsbygning på Flyvestation Aalborg (FSNAAL) den 1. juli.

06-07-2015

I alt 34 kursister - flest fra Flyverhjemmeværnet -var mødt ind, og var klar til at lære nye begreber og fagudtryk, som anvendes i et miljø med flyvemaskiner af enhver art. Flot at så mange, unge som ældre, ønsker at bruge deres ferie og fritid på Hjemmeværnet.

Uddannelsen er af stor betydning, så alle kan lære at færdes trygt og sikkert på en flyvestation eller i en lufthavn. Uddannelsen er en blanding af teori og praktik. Teorien fortæller om de regler og bestemmelser, som alle i Flyverhjemmeværnet skal have kendskab til, for at måtte færdes i de områder, hvor flyvemaskinerne kører og flyver fra. 

Besøget ved SAR Aalborg var yderst interessant og det anskueliggjorde de kræfter, som flyvemaskiner er udstyret med. Efter en tur rundt på FSNAAL for at lære trafik og skilte at kende, gik turen tilbage til klasseværelset ingen. En god og lærerig dag nærmede sig sin afslutning, og 34 kursister var klar til at kunne færdes trygt og sikkert på en flyvestation. Alle kursister var glade og tilfredse, og kunne vende hjem med et kryds i Q-bogen. Well done. Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring