Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sommerkursus 2015

Hjemmeværnsskolen gennemfører Sommerkursus i Nymindegablejren i uge 27.

09-03-2015
Følgende kurser gennemføres på Sommerkursus 2015:

Vedligeholdende signaltjeneste:
Kurset er relevant uanset om du har meget at lære, har brug for at få banket rust, eller har styr på det hele. Kurset tager udgangspunkt i den enkeltes niveau. Kurset gennemføres med en overvejende praktisk tilgang gennem udendørs øvelser, og der er mulighed for at få inspiration til at gøre signaltjenesten interessant i egen enhed. Der anvendes og indøves brug af det nye radiomaterie, herunder den nye effektforstærker til SPR.
 
Instruktørkursus 2:
Dette er overbygningen til Instruktørkursus, som rigtigt mange har taget. På dette kursus, er der fokus på ”kundens” læringsstil – og hvordan man bedst tilgodeser læringsstile i undervisningen. Der arbejdes mere intens på en fleksibel undervisning og iscenesættelse af læringsprocesser.
 
Præsentationsteknik:
Kom og få en opdatering af dine færdigheder inden for præ
sentationsteknik. Der tages udgangspunkt i dine kvalifikationer og erfaringer, hvorfra du vil blive løftet og udviklet. Der bliver måske mulighed for at drøfte mulighederne i de seneste tekniske hjælpemidler. Dette kursus gennemføres fra søndag til tirsdag.
 
Kvalifikation af instruktørkursus til voksenpædagogisk grundkursus:
Et brush-up forløb og eksamen for personer, der tidligere har gennemført Instruktørkursus. Med en eksamen i hånden står du dig bedre, når der skal godskrives for gennemført Voksenpædagogisk Grundkursus, som er et civilt anerkendt Instruktørkursus. Dette kursus gennemføres fra onsdag til fredag.
 
Hundeførerkursus:
Dette kursus er for hundeførere med mønstrede og ikke mønstrede hunde, og der trænes frem mod HUFØFUNK og mønstringsprøve 1 og 2, men der afholdes ikke mønstringsprøve 2. Kurset er Q givende. Begrænset antal deltagere.
 
Informationsmaterialerne og tilmeldingsskemaerne er lagt op på www.hjv.dk og kan ses efter login via dette link: Sommerkursus 2015.
 

Fakta

Vejledning for indstillinger til at åbne links forefindes nedenfor
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring