Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Vores værdier

 Infanterikompagni Herning Nord er placeret i den sydligste del af Hærhjemmeværnsdistrikt Midt og Vestjyllands ansvarsområde. Kompagniets lokaler er beliggende på Gavnøvej 2C i Tjørring, hvor en stor del af aktiviteterne foregår.Infanterikompagni Herning Nord er placeret i den sydligste del af Hærhjemmeværnsdistrikt Midt og Vestjyllands ansvarsområde. Kompagniets lokaler er beliggende på Gavnøvej 2C i Tjørring, hvor en stor del af aktiviteterne foregår.

 Da kompagniet ikke har et egentligt ansvarsområde, skal det kunne operere overalt i Hærhjemmeværnsdistriktets ansvarsområde, men kompagniet kan også blive pålagt opgaver udenfor dette område.
 
 Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund samt indgår i sneberedskabet. Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund samt indgår i sneberedskabet.
Da opgaverne er mangeartede for et infanterikompagni, er vores aktivitetsniveau højere end de almindelige by- og landkompagnier. Det betyder at vores medlemmer konstant er under uddannelse, træning/øvelser for at kunne præstere det bedste.

 Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse. Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
Vi går ind for engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i alle aktiviteter og fokuserer i størst mulig omfang på den enkeltes uddannelsesønsker og behov.
 
 Vores værdier bygger på at den enkelte i tjenesten udviser troværdighed, åbenhed, tillid, ansvarlighed og selvstændighed.  Vores værdier bygger på at den enkelte i tjenesten udviser troværdighed, åbenhed, tillid, ansvarlighed og selvstændighed. 
Vores mål med aktiviteterne, er at de skal være Uddannende, Udviklende, Udfordrende samt Underholdende.
 
 Med andre ord:
Vi skal ikke lære så meget at vi ikke har det sjovt, men heller ikke have det så sjovt at vi ikke lærer noget.

 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring