Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagniet deltog i Åbent hus arrangement på Skive kaserne

5. september, Veterandag, Flagdag og åbent hus, jo, der er betegnelser nok, men kompagniets indsats var i bund og grund at vise ”flaget” og samtidig får snakket med mange mennesker med henblik på eventuel indtræden i Hjemmeværnet.

07-09-2015

Tekst & foto: Webredaktør IOF2 J. Krätz Andersen

 På trods af en ikke særlig lovende vejrmelding, havde kompagniet held i sprøjten. Lidt kraftig blæst, men ingen regn, forholdene var således optimale. Fire mand fra kompagniet deltog i Åbent hus på Skive kaserne, Ingelise, Nasif, Egon og Mark. Klokken 0730 blev der startet med kaffe og rundstykker på distriktet, hvor alle udstillere og deltagere mødtes.


 I gang med opstilling!
 
   Marks bil agerede lastvogn og man gik hurtig i gang med at stille pavillon op og oplægge
våben, sygehjælpertaske, natobs og radiomateriel. Et enkelt bord med diverse folder og en blanket, hvor interesserede kunne skrive oplysninger med henblik på eventuel senere samtale.

 Ingelise snakker hund!
 
 Efter selve regimentsparaden på plænen foran centerbygningen, spredtes publikummet ud over arealet, mange selvfølgelig for at se de forhold datteren eller sønnen skulle leve i de næste fire måneder, men også mange uden egentlig tilknytning til forsvaret.
 
 I løbet af dagen var der en jævn strøm gennem Hjemmeværnets udstilling, vores kolleger fra Virksomhedshjemmeværnet havde også gjort et tiltag og bidrog til udstillingen,
hundetjenesten var på pletten med nogle hunde, her var populariteten størst hos børnene, da man sagtens kunne klappe hundene. Ved siden af vores stand havde Interforce en pavillon og ude foran kaserne dirigerede Politikompagni Skive/Krabbesholm trafik, så primært fodgængere kunne komme helskindet over vejen.
 
Muligt nyt medlem!
 Vi kan kun være tilfreds med dagens forløb, der blev lavet mange kontakter, fortalt en masse og et dusin mennesker udfyldte blanketten om at blive kontaktet senere.
 Vi slap også for at virke som børnehave, da forældrene havde godt styr på deres børn.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Spisningen foregik i cafeteriaet, og udstyret med spisebilletter, stillede man sig op i en skrækkelig lang kø, og så var der ikke mindre end fire forskellige retter at vælge blandt.Spisningen foregik i cafeteriaet, og udstyret med spisebilletter, stillede man sig op i en skrækkelig lang kø, og så var der ikke mindre end fire forskellige retter at vælge blandt.
 
 
 
 
 
  Egon taler med engelske de styrker!                                                                                                  
 
 Da klokken nærmere sig 1500, tyndede det klart ud blandt publikum og Mark vurderede, at nu kunne vi godt pakke ned, det var også beslutningen fra de andre udstillere, så efter en halv times tid var pladsen ryddet og vores folk klar til at vende snuden hjem.
 
  Hjemmeværnets stand!
Alt i alt en god dag med et positivt resultat, eneste minus var at der kunne nemt have været flere af kompagniets folk med på standen.

 

 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring