Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefskifte og faneoverdragelse ved POHVK ROS

Onsdag den 6. oktober kl. 19.00, markeres kompagniets chefskifte med overdragelse af POHVK ROS’ fane, og efterfølgende reception på Roskilde Hjemmeværnsgård. 

05-10-2021
​Efter næsten 10 år på posten fratræder kaptajn Johnny Nielsen sin funktion som frivillig chef for Politihjemmeværnskompagni Roskilde, onsdag den 6. oktober 2021. Ny frivillig chef, bliver kompagniets nuværende næstkommanderende, premierløjtnant Henrik Tranholm.

Chefskiftet og faneoverdragelsen markeres med et arrangementet for kompagniets medlemmer, familie og særlig indbudte gæster. Arrangementet starter med appel og en formel faneoverdragelse. Det afholdes i gården på Roskilde Hjemmeværnsgård og efterfølgende i parolesalen samme sted.

Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, oberstløjtnant Peter Serup vil gæste kompagniet denne aften. Desuden vil også Roskilde Musikkorps være repræsenteret med et antal musiker, som vil musicere i dagens anledning.  

Det vil glæde såvel den aftrædende, som den tiltrædende chef, at se så mange som muligt til denne markering.

Kompagniet er vært ved et mindre traktement (sandwich, blødt brød og kaffe) i forbindelse med en uformel reception, der afholdes i parolesalen, efter kommando- og faneoverdragelsen.

Man er velkommen til at tage familien med denne aften. Men for at være sikre på at vi får bestilt tilstrækkeligt til receptionen, bedes I venligst tilmelde jer og jeres evt. familie via HJV.

Parkering skal den aften foregå fra kl. 17.00 (og ikke før) på Sankt Josef Skole og på grusparkering ved siden af den katolske kirke.

 

Vel mødt!

 

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring