Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Udnævnelse til sergent

Nu kommer der "fuld damp" på kommandogruppen igen!

04-02-2019

Med virkning fra den 1. februar 2019, er Annette Thuneby tillagt grad som sergent. Anette, som også er tidligere medlem af vores kompagni, har i lighed med hendes mand haft sit virke i den Vestsjællandske del af distriktet de seneste år.

Anette Sergent.jpgAnnette blev officielt udnævnt i forbindelse med den årlig kompagnifest, lørdag den 2. februar 2019.

I forbindelse med Annettes genindtræden i vores kompagni, er hun tiltrådt funktionen som signal-befalingsmand i kommandodelingen. Her vil hun i den nærmeste fremtid have fokus på reorganiseringen og videreuddannelsen af kommandogruppen.

Udover funktionen som signalbefalingsmand, har Annette sagt ja til, at overtage funktionen som kompagniet IT-specialist, en rolle som i flere år har været varetaget flot og dedikeret af vores nu tidligere IT-befalingsmand, Henri Rossen. Overdragelsen af funktionen og  opgaverne vil ske i løbet af februar - marts måned. 

Kompagniet ønsker Annette tillykke med udnævnelsen, og kompagniledelse samt hendes egen delingsfører ser frem til samarbejdet.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring