Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

STHVKKVE BM lørdag OKT 2018

​I weekenden mødtes Stabkompagniets befalingsmænd til første planlægningsweekend for 2019. Formålet med dagen var at oprette og planlægge aktiviteter for kompagniets enheder til næste år og gennemgå den foreløbige AKOS.

28-10-2018

Undervejs i planlægningen lørdag blev der arbejdet med planlægning af uddannelsesdage i kompagni ramme. Disse dage kommer til at blive prioriteret af alle enheder og med deltagelses fra alle enheder. I starten af næste år, 9 januar 2019, vil KC og NK præsentere planen og rammer for disse dage. Skydelejre, 24 timers opgave march, certificering, LPU blev også gennemgået og diskuteret denne lørdag. Undervejs i programmet blev de nye BEV actions cards afprøvet, med nogle gode diskussioner efterfølgende.

De strategiske kompetencer blev også testet og eftermiddagen, i spillet RISK, hvor en gruppefører blev udryddet af en kompagnichef, der her med vandt spillet

Rammerne for lørdagen var vores egne kompagnilokaler. Maden var god og blev serveret i rigelige mængder - det vil kræve nogle løbeture at forbrænde alle kalorierne, der blev indtaget i weekenden.

Tak for en god weekend

Morten Hauritz

NK


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring