Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

STHVK BM WEEKEND 2018

​I weekenden mødtes Stabkompagniets befalingsmænd til en planlægningsweekend for 2018.

28-01-2018
 Formålet med weekenden var at oprette og planlægge aktiviteter for kompagniets enheder i år efter den planlagte AKOS.

LPU1 uddannelse inden for kompagnirammen blev også diskuteret, og konklusionen var, at vi som kompagni godt kan uddanne nye folk inden for LPU1 uddannelsesrammen, men det kræver også, at alle i kompagniet træder til og bakker op fx under uddannelse i Eksercits og signaltjeneste. Der vil komme flere informationer og indbydelser til aktiviteter omkring LPU1 løbende på HJV.DK.

Undervejs i planlægningen lørdag blev der arbejdet med planlægning af skydelejre, 24 timers opgave march, LOG DEL forestående øvelse og BEV DEL halvårs program

Søndag blev der afholdt lektionen i 5 punkt befalings opbygning og opsamling på udestående punkter. Mickey bestod HJV.DK modulet for BM og specialister, der gør, at de fleste BM i kompagniet nu har lært at arbejde med aktivitetsdelen af HJV.DK og en del andre områder.

Rammerne for weekenden var vores egne kompagnilokaler. Maden var god og blev serveret i rigelige mængder - det vil kræve nogle løbeture at forbrænde alle kalorierne, der blev indtaget i weekenden.

Tak for en god weekend og start på 2018.

Morten Hauritz

NK

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring