Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Oberst Peer Sander Rouff på besøg på skydebanen

Solen skinnede om kap med smilene, da omkring 25 hjemmeværnssoldater fra Stabskompagniet Københavns Vestegn brugte en lørdag på Sjælsø skydebane.

27-02-2022Dagens program bød på K5 opbevaringsskydning samt K7, og der blev skrevet rigtig mange MA-numre med tilhørende flueben i skydeleder Thomas Reinholdts sorte Q-notesbog.

Vores regionschef, Obert Peer Sander Rouff, havde valgt at lægge vejen forbi Sjælsø skydebane for at hilse på deltagerne og få en snak om stort og småt. Han forklarede, at det at komme ud til forskellige aktiviteter i regionen er en rigtig god måde at få en fornemmelse af de frivilliges indsats og uddannelsesaktiviteter, og som hjælper ham i sit daglige virke for at skabe de bedste rammer for de frivliige.


Forsyningstjenesten var også på plads og Højhus havde tilmed sørget for frokost i form af frikadeller og kartoffelsalat, som blev nydt i det forårsagtige vejr, så der var ikke meget at klage over den lørdag formiddag.

Vi takker for en god skydning og glæder os allerede til den næste😊

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring