Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Udpakket feltration.

Hvervekampagne i Ballerupcentret af Nico de Jong, Infoelementet

Stabskompagniet havde opstillet en oplysningsstand i Ballerupcenteret

12-04-2016

Lørdag den 9.april, på 76 års dagen for Danmarks besættelse, afholdte Stabshjemmeværnskompagni Københavns vestegn en lille hvervekampagne i Ballerup Centre. Standen var under ledelse af rekrutteringsofficer Thomas og 3 mand, Standen var udstyret med de sædvanlige strøgaver (Foldekopper, bolsjer og brochurer) og en PC, der viste diverse film om hjemmeværnstjenestenen.

Flere folk var meget interesseret i at kigge på den udpakkede feltration; den havde speciel interesse for forhenværende soldater, der ville se hvad man i dag bliver affodret med under øvelser.
 

Flere interesserede emner.

 

Fra starten kl 9 var der en god interesse, ved 13. tiden havde der været 6-7 meget interessante henvendelser, men hen på eftermiddagen begyndte det at tynde lidt ud i antallet af mennesker. Der var flere, der spurgte om, hvor gammel man skulle være for at kunne blive medlem, og hvad det krævede.

Mange samtaler gik på, hvad der var af muligheder indenfor Hjemmeværnet; og hvad folk havde oplevet, da de engang var i Hjemmeværnet eller historier fra deres værnepligt.

 

”Ballerup by night”

 

Det er tanken at hverveaktiviteten gentages, når der senere på året er det sædvanlige ”Ballerup by Night”. Her vil man gerne have standen udenfor, så man f.eks. kan uddele (varme) smagsprøver af feltrationerne.

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring