Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​STABSKOMPAGNIET's Elite Team 2016

STABSKOMPAGNIET viser styrke til DHL Stafetten

Torsdag 01 september deltog STABSKOMPAGNIET traditionen tro i DHL Stafetten på Østerbro. Der blev vist gode takter af både nye som gamle løbere.

12-09-2016

Klokken er 17.58 og der er 18 minutter til start. Nervøsiteten breder sig hos de fremmødte i Forsvarets store telt. For hvor er Holdlederen? Hvem har vores t-shirts, vores startnumre og måske vigtigst; Hvad med madbilletterne. De næste minutter bruges SMS'er flittigt som signalmiddel. Et par løbere er forsinket, KC og ROF prøver at finde en parkeringsplads, NK er på krykker og Stabsdelingens delingsfører er først på vej fra arbejde nu... En plan er ikke en god plan, hvis den ikke kan tåle lidt friktion. Og friktion er der masser af denne aften.

Takket være et resolut handlingsberedskab hos STABSKOMPAGNIETS soldater, lykkes det dog første løber at komme afsted ca 23 minutter efter start. Heldigvis er hendes evner langt større end hendes egen tro på samme og holdet er hurtigt inde i kampen. Der bliver løbet i gode tider og stemningen er høj.

I Forsvarets store telt - pladsens største - skiller vi os ud. Vi er fra Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestsjælland og vi skilter med det. Forsvaret løber i ens t-shirts. Alle hold, lige fra GHR's HBU hold til officererne i Værnsfælles Kommando er iklædt gule løbetrøjer. Det er vi ikke, vi har fået sponseret marineblå tshirts af den altid sportsglade Chef-LOG. Naturligvis med Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- & Vestsjællands logo. Vi løber også godt. For enkeltes vedkommende bedre end de selv troede de kunne.

I STABSKOMPAGNIET har vi flere års tradition for at deltage i DHL Stafetten. Derfor ses vi igen til næste år. Gerne med flere hold.

 

 

Fakta

STABSKOMPAGNIET stiller hvert år hold til DHL Stafetten i Fælledparken. Således også i år med en god sammensætning af nye og gamle medlemmer.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring