Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Nærforsvarsstillingerne er besat.

HDMVS Feltøvelse ROAR blev en stor succes.

STABSKOMPAGNIET bidrog i weekenden til Distriktets feltøvelse 2017. Der var uddannelse, udfordring, udvikling og underholdning til alle.

20-09-2017
​​Det var en flok trætte soldater, der kunne nedbryde lejren og påbegynde vedligeholdelse af materiel og udrustning søndag formiddag. Forud var gået 36 timers intens to-partsøvelse i Høvelte Kasernes øvelsesterræn.

 
Oplægget var indsættelse i CAMP ROAR med henblik på sikring og bevogtning af flere installationer i området. Som fjendtlig styrke var indsat et infanterikompagni med patruljedeling.
 
Allerede lørdag fik fjenden tilstrækkelig indsigt på campen til at kunne iværksætte et angreb. Trods hårde kampe og svære tab, lykkedes det bevogtningsdelingerne at tilbagevise fjenden.
 
Der blev også tid til undervisning og træning i bykamp. Dette foregik i Livgardens nærkampshus i Høvelte Ny Motorgård. Der var indkaldt dygtige professionelle instruktører fra III/LG så niveauet kunne holdes højt.

Fakta

HDMVS ROAR 2017 blev afholdt i Høvelte Kasernes øvelsesterræn.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring