Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​STAB​SKOMPAGNIET ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul og et got og Q-bringende Nytår

Glædelig Jul

Af Kompagnichef, KN Rasmus Franck

18-12-2017
​Hjemmeværnsåret lakker hastigt mod enden. Det har været et begivenhedsrigt år, præget af Chefskifte, nye kammerater, nye opgaver, ikke mindre end to udsendelser i internationale operationer samt selvfølgelig en masse gode oplevelser.

2018 bliver ikke mindre spændende. Der er stadig mulighed for udsendelse med Forsvaret. Der er stadig behov for nye Grænsevagter. Og der venter en spændende ny opgaveportefølje for STABSKOMPAGNIET. Det peger også i mod behovet for flere soldater.

I 2018 vil vi holde fokus vækst og uddannelse. Vi vil også lægge tyngde i HDMVS Skydelejr i Borris og Regionsøvelsen i efteråret. Ved sidstnævnte er det STABSKOMPAGNIET, der opstiller hovedkvarteret. Det er en stor opgave og vi får brug for at kunne mobilisere alle vores kapaciteter.

Begreber som Beredskabsklar er også en ting vi skal forholde os til. Det er mit ønske, at STABSKOMPAGNIET inden sommerferien kan opstille en gruppeværdi til Beredskabet.

Vi får altså travlt i det nye år, men vi bliver også belønnet. Med fede oplevelser, fælles udfordringer og en masse spændende uddannelse. Om et år, når vi igen ser tilbage, vil vi forhåbentlig med stolthed kunne melde; "Opgaven løst. Klar til nye udfordringer. Fremad påny."

Med ønsket om en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår. Både til jer og jeres familier.

KC

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring