Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Frivillige og faste Stabsofficerer klargør kalkerne

Landsdelregion Øst's STØVGAR 2018 igang på Vordingborg Kaserne

Hektisk aktivitet i HDMVS Plancenter fra morgenstunden.

Af PL Rasmus Franck, Presse & Informationsofficer

04-11-2017

Plancenteret har summet af aktivitet siden tidligt lørdag morgen og efterhånden som første Stabsmøde rykker tættere på, stiger intensiteten.

Scenariet har ændret sig siden oversvømmelsen for få år siden. Men engagementet og indsatsen hos HDMVS frivillige og faste stabsofficerer er uændret højt. Der arbejdes koncentreret i de enkelte sektioner med henblik på at nå frem til den bedste løsning.

Mange spørgsmål trænger sig på og de gule post-its med Request For Information hober sig op på tavlerne. Tiden styres stramt af CH/OPU og for de mange fag-specialister er det svært ikke at dykke for langt ned i detaljen. Holder operationsplanen i forhold til modstanderens handlemuligheder? Og har vi transportkapacitet til den valgte løsning? Hvilken information skal ud til den indsatte Hjemmeværnssoldat? Og hvordan vil den valgte løsning påvirke det omgivende samfund.

Opgaven er stor og kompleks og der vil blive arbejdet koncentreret frem til søndag eftermiddag, når den endelige befaling kan præsenteres.

Fakta

LRGNE STØVGAR 2018 afholdes i weekenden 03-05 NOV på Vordingborg Kaserne.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring