Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Indsejling til Marstal

Sejllads med MHV 801 til Ærø

HJV Ærø havde i starten af juli den store fornøjelse af at have MHV 801 Aldebaren under Ærøsk kommando i 6 dage, som gav stor glæde mange steder på Ærø.

30-07-2015

Allerede ved skibets forlægning fra Kerteminde (Skibets hjem sted) havde vi max besætning af hvad vi kunne transportere der op i vores køretøj.

 

Trods den storm der hærgede Danmark i det tidspunkt vi hentede skibet, mærket vi stort set intet til stormen, da vi lå i læ af Fyn hele vejen. Forlægning foregik stille og roligt i nattens lu og mørke med ankomst til Marstal havn.


Der ud over var der arrangeret et mindre togt til Bagenkop, for at få en rundvisning af selveste HJV Ærø's tidligere chef på Langelands fortet. Selve turen var ikke kun ment for fornøjelsen, der var ganske vidst også noget helt særligt ved denne sejltur, da der skulle udgives et 40 års tegn til Poul Hansen.

 

Der var også arrangeret aftens sejladser hvor der blev kæmpet hårdt i at få genopfrisket alle færdighederne der kan forfindes ombord, med meget fokus på udsætning af gummibåd

  Der ud over havde vi adskillige meget interesseret mennesker med på nogle af turene i alle aldre, samtidig med utallige henvendelser på havnen i Marstal med nysgerrige folk.

 

Skibet skulle afleveres atter igen til Kerteminde, hvor vi fik en yderst smuk sejtur Nord på.

 

 ​

​​​

 Billedgalleri

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring