Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ærøs havnedepot er blevet sommerklar

Her i krisen er der blevet tid til at få lavet anderledes ting og sager. Det er sådan at vores kommende nye FARMER har været nede på vores havnedepot og kigge på sagerne.

29-04-2020

Af: Atli Reginsson Mikkelsen

 

Her i krisen er der blevet tid til at få lavet anderledes ting og sager. Det er sådan at vores kommende nye FARMER har været nede på vores havnedepot og kigge på sagerne. Havnedepotet har nærmest ligget stillet siden at Ærø mistede vores skib. Der har dog været aktivitet på depotet når vi har fået lov til at låne forskellige skibe rundt omkring. 

 

Vi på Ærø ser nemlig lyst på fremtiden og forventer at der i den nærmeste fremtid kommer skib igen til øen. Ærø er i rivende fremgang, der kommer stadig flere og flere nye medlemmer både fra andre enheder og helt nye. Sidste år overførte Ærø ikke et eneste medlem til reserveren. Det har givet anledning til gennemgang og opdatering i depotet. Derfor har det været en fordelagtig opgave til den kommende FARMAR at tage ejerskab af depotet og få det op to date. 

 

Under sommerklargøringen af havnedepotet er der blevet fundet interessante historiske ting. Blandt andet nogen gamle NATO-lamper. Samt en identifikationskort til en redningsflåde fra Liscu Gloira som brande for nogen år siden. 

 

Den nuværende MOPA og kommende FARMAR har sammen med vores UDSTOF fået den ide at havnedepotet skulle have et navn. Og efter en god eftermiddag nede på havnen med rengøring og vedligehold. Kom de frem til det glimrende navn Sonnendeck (Soldækket).


Fakta

​Værnsfælles underafdelning Ærø er en enhed er består har mange gode kræfter der altid er klar til at støtte samfundet. 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring