Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

 Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
Vis fra hele hjv.dk
03-10-2023

Hjemmeværnssoldater deltager i omfattende redningsøvelse i Grønland

​I de sidste to uger har Forsvaret trænet evnen til at redde civile under katastrofer i Arktis, som en del af beredskabsøvelsen Arctic Light 2023. Her deltog 14 soldater fra Hjemmeværnet.
02-10-2023

Kosovo kalder igen

Nyt Hjemmeværnsmagasin er på gaden med artikler om Kosovo-opgaven og tema om Hjemmeværnets opmærksomhedsuddannelse.
29-09-2023

Første Uniform på jobbet-dag blev en kæmpe succes

Mange frivillige soldater og reservister landet over valgte at trække i deres uniform og bære den med stolthed på den første Uniform på jobbet-dag. Hjemmeværnsledelsen kvitterer med en kæmpe tak for opbakningen.
26-09-2023

Amerikanske soldater eskorteres af HJV-motorcykler på Bornholm

​I de seneste ti dage har amerikanske soldater opholdt sig på Bornholm for at øve sig i at transportere og opstille et standard missilsystem. Når de har bevæget sig rundt på øen, har de fået ekskorte af hjemmeværnssoldater.
20-09-2023

Støtte til US Navy afsluttet i Aarhus Havn

Det midlertidigt militære område, der var nødvendigt for at losse to amerikanske fragtskibe for tusindvis af køretøjer og containere med militært grej, er nu nedlagt af Hjemmeværnet.
15-09-2023

Bær din uniform med stolthed på Uniform på jobbet-dagen

Alle Forsvarets mange tusinde reservister og frivillige udgør en særdeles vigtig brik i arbejdet for Danmarks sikkerhed. Onsdag den 27. september hylder vi dem på den første Uniform på jobbet-dag i Danmark.
12-09-2023

Øvelse med helikopter ændrede sig pludselig til søredning for Marinehjemmeværnet

Mens Flyvevåbnets soldater trænede det såkaldte hoist fra et marinehjemmeværnsfartøj, bemærkede helikopterpiloten pludselig en kæntret havkajak ud for Lynæs på nordkysten af Sjælland.
11-09-2023

HJV-støtte til amerikanske fragtskibe lakker mod enden

To jyske havne har gennem de seneste uger summet af ekstra travlhed og tung trafik, idet US NAVY skulle losse tre enorme fragtskibe og dernæst videresende grejet til Østeuropa. I weekenden forlod det sidste materiel Esbjerg, og snart følger Aarhus.
23-08-2023

Udsendte i Kosovo får besøg af Hjemmeværnsledelsen

​Mens det officielle Danmark for et par dage siden var travlt optaget af den ukrainske præsident Zelenskyjs kortvarige besøg i landet, var kommitteret Torsten Schack Pedersen og generalmajor Jens Garly i stedet rejst et par tusind kilometer sydøstpå.
21-08-2023

Amerikansk materiel skal også beskyttes fra søsiden

Da fragtskibet ARC Patriot i sidste uge anløb havnen i Aarhus med sin last af containere og militære køretøjer, som skal videre til Østeuropa, var det frivillige fra Marinehjemmeværnet, der stod for sikkerheden fra søsiden.
 

 Nyheder fra 2014

Her finder du ​nyheder fra 2014 i pdf-format.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring