Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

SSR annoncerer nyt og anderledes forløb med fokus på kvinder

SSR har altid fokus på at optimere og udvide sin vifte af opgaveløsninger og annoncerer derved den nyopstartede 3. deling.

Informationsmøder i Roskide og Århus (Tilmelding nødvendig)

21-01-2024
​​​​​​​​​​Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni (SSR) er specialuddannet i indhentning af informationer under vanskelige taktiske forhold og støtter løsningen af forsvarets nationale og internationale opgaver. 

Dette stiller særlige krav til den enkelte soldat og som en samlet enhed og kræver alsidighed i ressourcer for at løse opgaver, der hele tiden bliver mere krævende og komplekse. SSR opstiller derfor 3. DEL, der har fokus på kvinder og mænds indsættelse i terræn og færden i områder, der kræver særlig uddannelse. SSR har gjort sig bevidst om kompetencer, der er unikke for kvinder og vil virke med SSR øvrige operatører i en taktisk ramme. SSR 3. deling vil være et supplement til SSR øvrige kapacitet og vil indgå i et stærkt samarbejde med de nuværende patruljedelinger.


Efter selektionen af kvinder til 3. DEL og en 12 måneders grunduddannelse, vil man indgå som funktionel specialist i SSR. Her vil man erhverve sig alsidige færdigheder, der tilsammen bliver et solidt fundament i en nytænkende ramme med fokus på SSR kerneopgaver. 


SSR igangsætter opstillingen af denne særlige kapacitet i 2024, med start af infomøde dage i januar og februar. Efter sidste infomøde er deadline for ansøgningsfrist d. 29. februar 2024 via SSR side på hjv.dk og herefter starter “Kvinder i SSR” første selektionsrunde. Kvinder i SSR infomøde:

Tirsdag d. 30. januar i København

Tirsdag d. 6. februar i Århus

Kvinder i SSR-selektion:

Weekenden d. 11-14. april 2024​

Tilmelding:

Du skal være medlem af Hjemmeværnet.
Tilmeld via dette link : TILMELDING


Se mere på HVKSSR​ 


Kontakt SSR: 
Såfremt du har spørgsmål ift. SSR er du velkommen til at 
sende en mail til: HVKSSR@hjv.dk.
 Seneste nyheder

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring