Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nordisk trio samlet i Nymindegab

I forbindelse med det nordiske samarbejde, SAMSKANDIA, er den svenske og norske skolechef taget hele vejen til Nymindegab for at deltage i et seminar med den danske skolechef, oberst Flemming Meinertz.

19-04-2024

I år er det Danmark, der har værtskabet, og appetitten på det nordiske samarbejde er stor. Allerede i efteråret gennemføres et nyt møde på ”maskinrumsniveau”. Derfor er deltagerkredsen som noget nyt også udvidet til at omfatte uddannelses- og udviklingssøjlen, så man kan komme et spadestik dybere i SAMSKANDIA-samarbejdet.

At skabe et vellykket internationalt samarbejde handler i høj grad om netværk og relationsopbygning. Af samme grund har programmet både budt på et skolechefmøde mellem de 3 skolechefer, workshops og vidensdeling. Under sidstnævnte har nordmændene fortalt om deres operative evalueringsprogram, svenskerne har præsenteret, hvor de er på sensorområdet, og danskerne har delt ud af sine erfaringer på fjernundervisningsområdet.

For at binde en knude på SAMSKANDIA-samarbejdet har skolecheferne også underskrevet en samarbejdsaftale, der er deres hensigtserklæring for det fremtidige samarbejde.

Næste år har Sverige værtskabet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring