Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Mikkel Groenlund

Til audiens hos Kronprinsen

To af Hjemmeværnsskolens medarbejdere har været forbi Kronprinsen til offentlig audiens på Christiansborg Slot for at takke for et ridderkors og et fortjensttegn.

07-03-2023

​​I forbindelse med to af Hjemmeværnskolens medarbejdere, chef for Driftssektionen og major J. Chr. Bang Nielsen samt myndighedsbefalingsmand og chefsergent Henning Thisgaard, sidste år hhv. har modtaget ridderkorset af Dannebrogordenen og fortjenstmedaljen i sølv for 40-års tro tjeneste i Forsvaret, har begge i går været i offentlig audiens hos Kronprinsen på Christiansborg Slot for at takke for den fine gestus.


Chef for Driftssektionen og major J. Chr. Bang Nielsen.


Myndighedsbefalingsmand og chefsergent Henning Thisgaard (t.v.).

Offentlig audiens er noget, der foregår hver 2. mandag på Christiansborg Slot. I tilfælde, hvor Dronningen er forhindret, er det Kronprinsen, man har mulighed for at takke for deltagelse ved en åbning eller et besøg, for tildeling af en orden eller medalje samt for kongelig udnævnelse eller afsked. I løbet af sådan en dag kommer 80 mennesker på besøg, og hvert besøg varer mellem 3-5 minutter.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring