Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Arkivfoto 2012. Dronningen overdrager fane.

H.M. Dronningen overdrager fane til Landsdelsregion Øst

Tirsdag d. 2. maj 2017 besøger H.M. Dronningen Kastellet i København for at del-tage i indvielsen af Landsdelsregion Østs nye fane.

26-04-2017

Faneindvielsen sker i forbindelse med navneskiftet fra Totalforsvarsregion Sjælland  - til Landsdelsregion Øst. I den anledning skal regionen have ny fane.

 

Traditionen tro bliver fanen indviet ved en parade, hvor der slås tre ceremonielle søm i fanen: ét for Dronningen, ét for fædrelandet og ét for modtageren af fanen. H.M. Dronningen ankommer kl. 14 og vil herefter deltage i paraden og en efterfølgende reception for specielt indbudte gæster.

 

Adgang for pressen:

Pressen er meget velkommen til at overvære paraden, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til lrgne-g9-01@mil.dk og angiv medie, navn på journalist/fotograf samt telefonnummer.

Tilmeldte pressefolk skal være på plads kl. 13:30 af hensyn til arrangementet. Forventet sluttid er kl. 15.  

Bemærk at vi skal have din tilmelding senest 1. maj 2017 kl. 15:00.


Fakta om Landsdelsregion Øst:

Når Forsvaret skal støtte det civile beredskab (Politi, regioner, beredskabsstyrelsen etc.) er det Landsdelsregion Øst som koordinerer støtten på vegne af Forsvaret. Vi er en militær organisation som koordinerer og fører den samlede militære støtte og hjælpeydelser fra Forsvaret og Hjemmeværnet. Landsdelsregion Øst har kommandoen over 6 hærhjemmeværnsdistrikter på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Vi råder over 4.300 aktive hjemmeværnssoldater.  

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring