Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Anerkendelse af Frivillige med Commanders Coin under Uddannelsesugen

Frivillige spiller en afgørende rolle i at sikre en smidig og succesfuld gennemførelse af uddannelsesugen. Deres engagement og indsats er særligt vigtig, når uforudsete udfordringer opstår.

16-07-2023

​Tekst og Foto: Jess Fischer Abrahamsen
Udfordringer og Frivilliges Indsats:
Uddannelsesugen blev sidste år påvirket af Corona-pandemien, hvilket resulterede i et lavt deltagerantal. I år har den frivillige stab arbejdet ekstra hårdt for at tiltrække flere kursister og pårørende. Selvom planlægningen ikke altid går som forventet, er de frivillige til stor hjælp med deres netværk og kontakter. Et konkret eksempel på dette var, da uddannelsesugen blev tildelt syv fartøjer, men desværre oplevede udfordringer med fem af dem. Takket være de frivilliges indsats blev de defekte fartøjer udskiftet i sidste øjeblik med fuldt funktionsdygtige alternativer.




Målet for uddannelsesugens frivillige stab:
Den frivillige stab på uddannelsesugen har et klart mål for øje. De ønsker at sikre, at alle kurser kan gennemføres under de bedst mulige forhold for de 190 kursister og 98 instruktører. Derudover er det også vigtigt for dem at skabe en god oplevelse for de 70 pårørende, børn og hjælpere, der deltager i uddannelsesugen.


Anerkendelse af de frivilliges indsats:
For at udtrykke værdsættelse og anerkendelse for de frivilliges uvurderlige bidrag anvendes Commanders Coin (chefens mønt). Denne tradition, der oprindeligt stammer fra militæret, er nu også blevet en anerkendelsesmetode i civil- og frivillige organisationer.
Kommandør Henrik Holck, sammen med Marinehjemmeværnet, har valgt at overrække Commanders Coin til en stor del af den frivillige stab og hjælperne for at udtrykke deres anerkendelse af den store indsats, der bliver lagt i uddannelsesugen.

Betydningen af Commanders Coin:
Commanders Coin har ikke kun symbolsk værdi, men fungerer også som et fælles symbol for det fællesskab og de fælles mål, som frivillige og Marinehjemmeværnet arbejder hen imod. Ved at overrække Commanders Coin til de frivillige viser Kommandør Henrik Holck og Marinehjemmeværnet deres taknemmelighed og anerkendelse for de frivilliges indsats.



Følgende fik Commanders coin af CH MHV Kommandør Henrik Holck
SG Dorte Grothe Svane, MG Karen Deleuran, OS Kenneth Møllebæk, MG Dorte Jeslund, LT Henry Stenmann Larsen, MG Jørgen Hagen Jensen, MG Mette Thyrrestrup, MG Lisbeth Fristeen Fink, MG Lisbeth Blom Møller, MG Jørgen Østergaard Nielsen, MG Kirsten Werner Kyndi, PL Peter Enevoldsen, PL Bjarne Thyrrestrup, MG John Larsen, MG Casper G.B. Madsen, MG Britta Thyrrestrup

Hjemmeværnsskolen

CH HVS Oberst Flemming Meinertz udtrykt sin store tilfredshed med gennemførelsen af Marinehjemmeværnets uddannelsesuge og har bragt nogle af det, der blev anvendt under ugen, med til Hjemmeværnssolens sommerkursus.
Oberst Flemming Meinertz, deltog i en stor del Marinehjemmeværnets uddannelsesuge.
Oberst Flemming Meinertz roste Marinehjemmeværnets fokus på samarbejde og teamwork. Han bemærker, at uddannelsesugen krævede, at deltagerne arbejdede sammen i tæt samarbejde for at opnå succes. Der trænes ikke kun færdigheder, men det bygger også bro mellem underafdelingerne på alle niveauer.


Følgende fik Commanders coin af CH HVS Oberst Flemming Meinertz
Søren Kyndi og Ricky Elgaard

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring