Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Chefen for Hjemmeværnet taler ved årets nytårsgudstjeneste

Alle er velkomne, når Marinehjemmeværnet 6. januar afholder sin stemningsfulde nytårsgudstjeneste i Holmens Kirke i København. Årets hovedtaler er Chefen for Hjemmeværnet, Jens Garly, og deltagerne vil som altid kunne nyde skøn musik og maritim hygge.

14-11-2018

 

Kom med til Marinehjemmeværnets traditionsrige nytårsgudstjeneste med dejlig musik, godt selskab og i Holmens Kirkes smukke rammer.

Det sker søndag den 6. januar klokken 14.00
Holmens Kirke finder du på Holmens Kanal 21, 1060 København K
– kom i god tid, hvis du har en bil at parkere.

Alle er velkomne til at møde op og byde det nye år velkommen sammen med Marinehjemmeværnet. Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly vil være årets hovedtaler, og han deler prædikestolen med orlogspræst Camilla Munch, som står for gudstjenestens prædiken.

Traditionen tro vil to frivillige gaster ved gudstjenestens start vende et mindeblad i kirkens bog over faldne i allieret tjeneste 1940 – 45. De to gaster følges med fanerne ind, og drejer undervejs af ned mod sydgavlen, hvor bogen ligger i et lille mindekapel

Smukke musikalske indslag fra Marinehjemmeværnets ’Kvindelige Marineres Musikkorps’ og kirkekoret, ’Holmens Kantori’, giver en ganske særlig glød til gudstjenesten og til den fælles start på det nye år.

Som altid er kirken vært ved et lille traktement efter gudstjenesten, hvor der vil være god tid til at få ønsket nye og gamle venner et godt nytår.

Praktisk information til frivillige og ansatte i Marinehjemmeværnet:
Påklædning for ansatte og frivillige i Marinehjemmeværnet: Uniform 2 med sabel eller tjenesteuniform. Alternativt funktionsuniform eller civil.
Der godtgøres kørsel og gives to timers funktionsrelateret tid (FRT)
I kan tilmelde jer i AKOS bag login: Klik her

Herunder:
Det er fast tradition, at der ved gudstjenesten vendes et mindeblad i kirkens bog med navne på faldne i allieret tjeneste 1940 - 1945 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring