Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Årets Flotille: Flotille 251 Kalundborg

Pokaler til dygtige flotiller

Glæden var stor, da pokalerne for årets forskellige flotiller blev overrakt ved Marinehjemmeværnets Ledelseskonference i weekenden. Fortjent hæder til hårdtarbejdendede flotiller

09-04-2019

Tekst: Helle Kolding • Foto: Torben Glyum 

Glæden var ikke til at overse, da flotillechef Peter Christiansen skulle modtage pokalen på vegne af sin flotille ved festlighederne lørdag aften under Marinehjemmeværnets Ledelseskonference i Kolding.

Flotille 251 Kalundborg blev nemlig årets flotille, og det udløste ikke kun den flotte vandrepokal men også stor jubel hos flotillens fremmødte, ikke mindst chefen selv, der knap kunne få armene ned af glæde.

Kalundborg var dog ikke de eneste om at glæde sig denne aften. Der blev også givet en pokal til den nordjyske MFP 116, der kåredes som ’Årets fighterflotille’ og Flotille 137 Aabenraa, der løb med pokalen for ’Årets venskabsflotille’.

MFP flotille 201, der har base i Korsør, fik hele to priser. De har nemlig skudt sig til værdigheden som årets bedst skydende flotille, og fik samtidig også Info-prisen som en påskønnelse for deres store indsats på informationsområdet.

Alle pokaler blev overrakt af chefen for Marinehjemmeværnet, Kommandør Henrik Holck Rasmussen.

Se billeder af de øvrige årets flotiller herunder
- Årets bedst skydende flotille & årets info-flotille: HVF 201 MFP Øst.


- Årets venskabsflotille: HVF 137 Aabenraa


- Året fighterflotille: HVF 116 MFP Vest

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring