Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Stofmærket til uniformen

Depotdag


Så har LOGSPEC1 holdt sit kammer åbent - og han gør det igen

13-02-2021

​​

Lørdag 6/2 og lørdag 13/2 har Mulle og Flemming holdt våbenkammeret åbent for personel, som måske manglede nogle småting.

I dag lørdag 13/2 kom eksempelvis Per forbi, fordi han manglede underlag til sin baret.

Da han var færdig, gik han ud af døren med den nye IFAC (førstehjælpstaske) samt støvlespray til de nye støvler og andre små pakkenelliker.

OG så var han ydermere blevet opvartet med en kop kaffe - kom ikke og sig, der ikke er service i Stabskompagniet.


OG DE GØR DET IGEN! Holder åbent altså.

Lørdag 6.marts holder depotet på Skovhuse åbent mellem kl. 1000-1300.

Det samme gør sig gældende 8.maj - samme åbningstider.

Der er kompagniøvelse lørdag 10.april - hvis den ikke bliver aflyst pga Corona situationen. Følg med via opslag på hjv.dk. Men uanset om den store øvelse med mange mennesker bliver til noget eller ej, så holder depotet åbent på dagen.

Depotdagene 6/3 og 8/5 er oprettet på hjv.dk så det er bare at melde sig til - og ellers bare duk op, og så kan du modtage vejledning i, hvordan du kan melde dig til.


Nu har du i hvert tilfælde en del muligheder for at få ordnet nogle af småstumperne. De store ting skal du stadig til depotet på Vordingborg Kaserne for at klare. Vel mødt.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring