Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Førstehjælp FEB 2024


Så er det NU... welll, den 23/2 og/eller 24/2 2024.

10-01-2024

​​

DU skal på kursus i Førstehjælp – enten 23/2 & 24//2.
Eller bare lørdag 24/2 2024.

 

Som du helt sikkert ved, så er en af de (i virkeligheden få​​) ting, som du bare SKAL gennemføre, hvis du er i aktivstyrken, et førstehjælpskursus. Der kan "forhandles" om meget, men FØRSTEHJÆLPEN skal bare være på plads!

Det kan potentielt gælde liv – og så kan det endda også gælde hele HJV ry og renomme!


Det er faktisk ret enkelt: hvis du har gennemført det store førstehjælps (FØHJ) kursus, så skal du bare indenfor hvert to år sikre dig, at du deltager i vedligeholdelseskurset. Det varer kun seks timer - 6 timer, der er pakket med action og viden... her er der ikke mange pauser undervejs!  

Du er træt i Hjelm-transportations-systemet (også kaldet 'hovedet' af civilister), når du lørdag om eftermiddagen siger farvel til dem, der er på det større kursus.

BEMÆRK: denne gang skal du gå ind under aktiviteterne på distriktets hjv.dk side – du skal nok få et link nederst her i artiklen.



Hvis det er mere end to år siden, du sidst tog FØHJ, så skal du møde ind fredag aften kl. 1800. Fredag sluttes der så kl. 2200.

Næsten morgen møder man ind kl. 0800; og der er tradition for, at man lægger ud med fælles morgenbrød, mens man starter arbejdet. Klokken 1800 siger vi farvel og tak, så man kan nå hjem til aftensmaden. Der er frokost indlagt i programmet, men vær forberedt på, at du nok vil arbejde videre med stoffet imens.

Det er altså et kursus med "speederen i bund" – men der er plads til alle, og alle skal nok komme med i mål.

Undervejs er der god mulighed for at et godt grin – man ser altså ikke særlig statsmandsagtig ud, når man har​​ et varme "sølvpapirs" tæppe strittende ud alle steder af uniformen.


Få yderligere oplysninger og tilmeld dig hurtigst muligt her:

Er det under to år siden, du sidst var på FØHJ kursus, så tilmeld dig 6 timers kurset HER (kun lørdag).

Er det mere end to år siden, du sidst var på FØHJ kursus, så tilmeld dig 14 timers kurset HER​ (fredag aften og lørdag).

Det hele foregår på Vordingborg Kaserne, BYG 49, LOK 104. i perioden 23-24.februar 2024.

Vi ses derude – dér, hvor det tæller!


FSK_bjaelke.jpg

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring