Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnet i fjernsynet


Se mere på DR - link længere nede

16-03-2024



I anledningen af at vi nu har eksisteret i hele 75 år som organisation, så har Danmarks Radio (DR) lavet en miniserie på fire afsnit.

Du kan se serien på dit fjernsyn og på nettet, så du behøver ikke have et TV, hvis du har en ​mobil/tablet eller en computer/mac.

Gå blot ind på dette link: https://www.dr.dk/drtv/serie/frivillige-i-front_439313
Der er foreløbigt offentliggjort to afsnit.


I afsnittene kan du se helt almindelige Hjemmeværns kollegaer fortælle og demonstrere, hvordan de løser forskellige opgaver - ofte for og med det øvrige forsvar.

Hjemmeværnet har ALDRIG leveret så mange frivillig timer til støtte for forsvaret, som vi har gjort i 2023. I 2023 brugte de frivillige således samlet 2,4 millioner timer på at støtte Forsvaret, politiet og andre myndigheder. For ti år siden var timeantallet i øvrigt til sammenligning kun omkring 518.000 timer.​

Vi kan godt bruge flere kollegaer, til at hjælpe de frivillige, der atter og atter stiller op for samfundets bedste. 

HUSK: den bedste hvervemetode er langt hen ad vejen, at DU taler positivt på Hjemmeværnet og så overbeviser en kammerat/kollega/noget familie og mange andre, at de bør tage en personlig samtale om optagelse sammen med en frivillig person fra et af kompagnierne i dit område!!

Hvis du ikke ved, hvem du skal kontakte, kan du altid gå ind på siden VI STILLER OP

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring