Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nye ledere i bevogtningsgruppen

Så har Hjemmeværn Ærø fået udnævnt to nye ledere til vores bevogtningsgruppe.

28-09-2020

Thor er blevet gruppe fører og har fået Mads under hans kommando som næstkommanderende gruppe. Denne gruppe består primært af yngre mennesker under 30år. Thor kommer således under kommandoen af vores delingsfører. 

Der er således sket et generationsskifte mere i underafdelingen. Det viser at underafdelingen forpligter sig til at følge med i tidens regler, nemlig at alderen kan man ikke løbe fra. De der tidligere havde bevogtningsgruppen er nu kommet i den alder hvor man selvfølgelig stadig gerne vil være med i Hjemmeværnet dog med andre funktioner. 

Den nye gruppe kommer naturligvis til at suge så meget viden fra den tidligere generation som overhoved muligt. Da den mangeårige erfaring har stor vigtighed for den nye gruppes gode start.  ​

Vi i Hjemmeværn Ærø er meget glade og spændte til at følge Thors nye gruppe i deres arbejde. Vi vil ønske både Thor og Mads hjerteligt tillykke med deres nye stillingerne.

​​

Fakta

​​Værnsfællesunderafdeling Ærø er et fællesskab af omkring 60 aktive medlemmer. Vi støtter daglig det danske samfund i et bredt udvalg af opgaver. 

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224