Topbanner

Nyhed

Udflugt til GHRVPK

POHVK Næstved og ansøgere til kompagniet på besøg på Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening i Fredskov.

19-01-2016

Lørdag d. 1 Januar havde vores ROF arrangeret besøg på GHRVPK for medlemmer og nye ansøgere til kompagniet.

Der mødte ca. 18 op til arrangementet. Vi mødtes på hjemmeværnsgården i Kalberis hvorefter vi samlet kørte til Fredskov, hvor John Frandsen fra GHRVPK tog imod.

Før vi kom rundt og kigge på køretøjer skulle vi lige havde en kort gennemgang af foreningens virke og selvfølgelig en kop kaffe.

Hos Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening (GHRVPK) sker der mange ting. De har mange militærhistoriske køretøjer, som de bl.a. restaurerer, vedligeholder, udstiller, gennemfører kørsel og skydninger med.

Alle kan blive medlem af foreningen og dermed hjælpe til med istandsættelse af køretøjer.

Under gennemgang fortalte John Frandsen levende og spændende omkring alle de forskellige køretøjer. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og selvfølgelig kigge grundigt på køretøjerne både indvendig og udvendigt.

Det var en rigtig spændende dag og rigtig hyggelig at få sat ansigter på de nye ansøgere som vi håber snart at se i kompagniet.


John Fransen ophøjet til historiefortæller.

I vores Facebook gruppe er der lagt et album op med billeder fra besøget.

Fakta

GHRVPK er en frivillig forening, hvis formål er at indsamle og vedligeholde gamle militære køretøjer. Alle kan være medlem og give en hånd med.

Links

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224