Topbanner

Nyhed

Politikompagni Næstved

Politikompagni Næstved er klar til opgaver

Politikompagni Næstved er kommet godt igennem nytåret. Alle melder klar til nye udfordringer, straksopgaver og planlagte indsættelser. Så kom og hver med i vores fællesskab og mærk du gør en forskel.

11-01-2015

Året 2015 bliver endnu et spændende hjemmeværns år med masser af spændende øvelser og udfordringer for alle frivillige medlemmer.
 
Vi er startet op med nyt design på vores hjemmeside som nok skal give en del ekstra arbejds timer rundt omkring i de forskellige kompagnier. Systemet er et Microsoft sharepoint system der er "forsøgt" tilpasset til hjemmeværnet. Det vil sige at for nogen er det meget kendt, og dermed nemt at gå til, mens det for andre er noget helt nyt.
 
Derfor har hjemmeværnet i samarbejde med forsvarets elektroniske skole fået oprettet online kurser. Kurset "hjv.dk - Grundkursus" skal gennemføres af alle. Mens de andre kurser skal gennemføres afhænging af ens funktion i hjemmeværnet. Det er derfor vigtig at man som medlem får taget de relevante kurser, der er oprettet på fels.dk
 
Det skal dog IKKE være det der gør at du ikke vil være aktiv medlem af hjemmeværnet. For melder man sig ind idag er HJV.dk - Grundkursus en del af grundskolen. Ellers skal det nok blive implementeret i løbet af året.
 

Flere nye medlemmer
Vores Rekrutteringsofficer for kompagniet vil i løbet af året lave forskellige hverve aktiviteter. Hvor vi vil informere mere om os selv og vores opgaver, og fortælle hvorfor det en god følelse at være med til at gøre en stor forskel for det danske samfund.
 
Hvorfor vi gerne vil vækkes midt om natten for at passe på et eller andet gerningssted i regnvejr.
 
Forklaringer er der mange forskellige af men et er fælles for os alle - Vi vil godt gøre en forskel til gavn for andre og vores stadigvæk fantastiske land Danmark. Vi vil forsvarer og kæmpe for det vi tror på og dermed aldrig mere en 9 April.
 
Derfor har vi også plads til dig eller en måske du kender.
 
Kontakt vores Rekrutteringsofficer. Du finder hans oplysninger under linket "Kontakt os"
 

Fakta

Politikompagni Næstved er en del af Hærkompagniet under distrikt Sydsjælland og Lolland Falster

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224