Topbanner

Nyhed

God jul 2015

Alle kompagniets medlemmer og familie ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.

17-12-2015

Så står julen for døren og det nye år nærmer sig med hastige skridt.

Vi vil derfor gerne fra stabens side benytte lejligheden for at takke for jeres fantastiske arrangement i dette år, håber at vi i 2016 kan opretholde samme energi.

Verden ændre sig med hastige skridt og derfor er vi som altid, nød til at være omstillings parate og gå til alle opgaver med åben sind. Det har kendetegnet POHVK Næstved i dette år og det skal vi klart fastholde.

Det vi kan blive bedre til er bl.a. fremmøde til delingsmøderne samt hurtigere reaktion når I bliver kontaktet af jeres fører. Når I står som aktive skal vi også kunne regne med jer, ellers falder systemet fra hinanden. Dette skal vi arbejde mere med i 2016 så derfor vil vi begynde at kontakte jer der står som aktive men som vi ikke ser så tit. Vi er nød til at få en snak om hvad I vil og forventer. Der er jo ingen tvivl om at samfundet vil forvente mere af hjemmeværnet i de kommende år, så derfor skal vi være klar og up to date med vores uddannelser.

I den forbindelse forventer vi at i Januar måned vil vi i samarbejde med hærkompagniet få afholdt vedligeholdende førstehjælp - dette er der en del af os der mangler, så hold øje med hjv.dk og FB for mere info.

Ellers vil 2016 stå i POFUNK øvelsen tegn (Feb 2016) og så hjemmeværnets store øvelse i Juni og selvfølgelig fuldt op af vores almindelige vedligeholdende uddannelser og skydninger.

Men nu skal i holde jul med familien og komme rigtig godt og sikkert ind i det nye år.

Derfor rigtig glædelig jul og ønske om et rigtig godt nytår.

Vi ses derude.....

Fakta

Husk vi kan altid bruge flere medlemmer - så kender du nogen så kontakt ROF (Erik H.)

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224